The Body Shop Kosovo

Lather & Slather Shea Gift Case

Lather & Slather Shea Gift Case

0/5
0 Mendime

Një dhuratë kremoze dhe qetësuese për dikë të veçantë, kutia jonë e dhuratave Lather & Slather Shea e bën ëmbëlsirën perfekte për adhuruesit e kujdesit për trupin. Ai do të pastrojë dhe hidraton lëkurën e thatë dhe do të dojë trupin e tyre unik nga koka te këmbët.

Por ky set dhuratash nuk e do vetëm trupin e tyre. Ai mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmuan për ta bërë atë. Gjalpi ynë ushqyes për trupin dhe balsami për duar janë bërë me gjalpë shea të Komunitetit Fair Trade nga Gana, i cili ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra.

Dhe vaska jonë Body Butter është bërë me plastikë 100% të ricikluar, duke përfshirë plastikë të ricikluar të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit të mbledhur nga rrugët e Bengaluru, Indi. Partneriteti ynë me Plastics for Change ndihmon në sigurimin e grumbulluesve të mbeturinave me një çmim të drejtë dhe kushte të përmirësuara pune.

Madarabi, një klasifikues në Plastics for Change, thotë: “Puna me Plastics for Change më ka dhënë akses në sigurimet shëndetësore dhe skemat e sigurimeve shoqërore. Ata më kanë ndihmuar të hap një llogari bankare dhe madje kam hapur një llogari kursimi që të mund të shlyej kreditë e mia. Unë kam paqe mendore duke punuar këtu. Nuk ka diskriminim në bazë të gjinisë apo nivelit të pagave. Të gjithë trajtohemi në mënyrë të barabartë.”

Kutia jonë e dhuratës është krijuar nga letra e certifikuar nga FSC dhe është bërë për t’u ripërdorur, ripërdorur dhe për të mbajtur të gjitha ëmbëlsirat.

Zbuloni se si ndryshe po i mbështesim komunitetet dhe po luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

  • Shea Shower Cream 250ml
  • Shea Body Butter 50ml
  • Shea Hand Balm 30 ml
  • Shea Soap 100g
  • Shpuze e vogël e banjës
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Shea Gift Case

My Review for Lather & Slather Shea Gift Case

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.