The Body Shop Kosovo

Lather & Slather Coconut Gift Case

Set Dhuratë Për Përkujdesin e Trupit

Për Lëkurë të Thatë

Lather & Slather Coconut Gift Case

Set Dhuratë Për Përkujdesin e Trupit

Për Lëkurë të Thatë

0/5
0 Mendime

Një dhuratë kremoze dhe qetësuese për dikë të veçantë, kutia jonë e dhuratave Lather & Slather nga kokosi është trajtimi perfekt për adhuruesit e kujdesit për trupin. Ai do të pastrojë dhe hidraton lëkurën e thatë dhe do të dojë trupin e tyre unik nga koka te këmbët.

Por ky set dhuratash nuk e do vetëm trupin e tyre. Ai mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmuan për ta bërë atë. Gjalpi ynë ushqyes për trupin dhe balsami për duar janë bërë me gjalpë shea të Komunitetit Fair Trade nga Gana që ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra. Kremi ynë i dushit me kokos është i pasuruar me vaj kokosi të virgjër organik të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Samoa që ndihmon në mbështetjen e projekteve të zhvillimit të komunitetit.

Dhe vaska jonë Body Butter është bërë me plastikë 100% të ricikluar, duke përfshirë plastikë të ricikluar të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit të mbledhur nga rrugët e Bengaluru, Indi. Partneriteti ynë me Plastics for Change ndihmon në sigurimin e grumbulluesve të mbeturinave me një çmim të drejtë dhe kushte të përmirësuara pune.

Kutia jonë e dhuratës është krijuar nga letra e certifikuar nga FSC dhe është bërë për t’u ripërdorur, ripërdorur dhe për të mbajtur të gjitha ëmbëlsirat.

Zbuloni se si ndryshe po i mbështesim komunitetet dhe po luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

  • Coconut Shower Cream 250ml
  • Coconut Body Butter 50ml
  • Coconut Hand Balm 30ml
  • Coconut Soap 100g
  • Small bath lily
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Coconut Gift Case

My Review for Lather & Slather Coconut Gift Case

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.