The Body Shop Kosovo

Lather & Slather British Rose Gift Case

SET DHURATE

VEGAN

Lather & Slather British Rose Gift Case

SET DHURATE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Ndryshoni buqetën e luleve të trëndafila për një dhuratë që ka një aromë edhe më të mirë. Seti jonë i dhuratave Lather & Slather British Rose është një trajtim i shkëlqyer për kujdes të trupit. Ajo pastron dhe hidraton të gjitha llojet e lëkurës dhe do t’i duhet trupit të tyre unik nga koka deri në këmbë.

Por ky set dhuratash nuk e do vetëm trupin e tyre. Ai mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë në Komunitetin që na ndihmuan ta bëjmë. Yogurthi ynë hidratues për Trupin është pasuruar me qumësht bademi organik nga Spanja i Tregtisë së Drejtë në Komunitet.

Ne punojmë me një koperativë fermierësh në shkallë të vogël që respektojnë mjedisin vendas. Plantacionet e bajames janë gjithashtu pengesë natyrale kundër zjarreve që ndihmojnë në mbrojtjen e habitateve natyrale nga zjarret pyjore.

Kutia jonë e dhuratave është krijuar nga letra me certifikatën FSC dhe është bërë për t’u ri-përdorur, përdorur për qëllime të ndryshme dhe për të mbajtur të gjitha surprizat.

Zbuloni si ndryshe ne mbështesim komunitetet dhe luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

  • Gel dush me Trëndafil Britanik 250ml
  • Yogurt Trupi me Trëndafil Britanik 200ml
  • Krem dore me Trëndafil Britanik 30ml
  • Rrijetë e vogël për banjë
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather British Rose Gift Case

My Review for Lather & Slather British Rose Gift Case

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.