The Body Shop Kosovo

Zingy Pink Grapefruit Little Gift Box

Zingy Pink Grapefruit Little Gift Box

0/5
0 Mendime

Ringjallunni, bëni dush dhe hidratoni lëkurën me aromën me shije frutash të Kutisë tonë të Dhuratave të Zingy Pink Grapefruit.
Shkumohuni me Xhelin e Dushit ose Sapunin pastrues dhe rrjetën e trupit. Ushqejeni lëkurën me Jogurtin e Trupit që përthithet shpejt, për hidratim 48 orësh. Hidratoni pëllëmbët dhe gishtat me kremin tonë të duarve.
Kjo kuti dhuratë e mbështjellë me fjongo është perfekte për çdo rast.

  • Xhel dushi me Grejpfrut Rozë 250ml
  • Jogurt trupi me Grejpfrut Rozë 200ml
  • Sapun me Grejpfrut Rozë 100g
  • Krem duarsh me Grejpfrut Rozë 30ml
  • Rrjetë Banje Krem e bërë me plastikë të ricikluar
  • Bërë me vaj farash grejpfruti rozë
Clear

Si përdoret

Masazhojeni në duar dhe kutikula

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Zingy Pink Grapefruit Little Gift Box

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Zingy Pink Grapefruit Little Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.