The Body Shop Kosovo

Satsuma Little Gift Box

Satsuma Little Gift Box

0/5
0 Mendime

Kujdesuni për lëkurën tuaj ose bëni të lumtur një të dashur me këtë përzgjedhje të produkteve nga seria Satsuma. Pasuruar me aromë të freskët agrumesh dhe vaj nga farat e mandarinave të shtypura në të ftohtë të varietetit satsuma, produktet e bëjnë lëkurën të butë dhe të lëmuar. Seti përmban:

  • Xhel dushi me Satsuma 250 ml
  • Vaj trupi me Satsuma 50 ml
  • Krem duarsh me Satsuma 30 ml
  • Sapun me Satsuma 100 g
  • Sfungjer për banjë
Clear

Si përdoret

Shkumohuni me xhel dushi ose sapun. Shpëkahuni mirë dhe aplikoni vajin e trupit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Satsuma Little Gift Box

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Satsuma Little Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.