The Body Shop Kosovo

Fruity Pomegranate & Red Berries Fragrance Set

Fruity Pomegranate & Red Berries Fragrance Set

0/5
0 Mendime

Jepini vetes një aromë frutash të parezistueshme gjatë gjithë ditës.

Kutia është prodhuar nga Get Paper Industry – partneri ynë në Indi nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit. Materiali i paketimit është i certifikuar nga FSC dhe i riciklueshëm.

Seti përmban:

  • Spray për flokët dhe trupin Pomegranate & Red Berries 150 ml
  • Aroma e ngurtë Pomegranate & Red Berries 4.5 g
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Fruity Pomegranate & Red Berries Fragrance Set

My Review for Fruity Pomegranate & Red Berries Fragrance Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.