The Body Shop Kosovo

Fresh White Musk Flora Duo

SET DHURATE

AROME FLORALE

VEGAN

Fresh White Musk Flora Duo

SET DHURATE

AROME FLORALE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Surprizoni veten ose një të dashur me setin elegant të dhuratave White Musk® Flora Small.

White Musk® Flora magjeps me aromën e saj lulesh dhe femërore. Xheli larës i dushit dhe spërkatja aromatike e trupit mbështjellin me notat e tyre të freskëta një bergamot të shndritshëm, bozhure, zambak të butë të luginës dhe myshkun ikonik të The Body Shop, të prodhuar pa dëmtuar kafshët, që plotëson sofistikimin e aromës.

E paketuar në një kuti të bërë me letër të certifikuar FSC, dhurata me kujdes elegant është një zgjedhje e shkëlqyer për çdo rast.

  • Xhel dushi White Musk® Flora 250 ml.
  • Spray Trupi White Musk® Flora 100 ml.
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Fresh White Musk Flora Duo

My Review for Fresh White Musk Flora Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.