The Body Shop Kosovo

Florals & Frost White Musk Treats

AROMË LULESH

SET DHURATASH

Florals & Frost White Musk Treats

AROMË LULESH

SET DHURATASH

0/5
0 Mendime

Surprizoni dikë të veçantë këtë Krishtlindje me setin tonë të dhuratave vegane Florals & Frost White Musk Treats.

Përgatitni një shkumë dhe nxirrni flluskat me Xhelin tonë të Dushit. Thajeni lekuren me peshqir dhe çoni aromën tonë me lule, të freskët dhe sensuale në nivelin tjetër me disa spërkatje të mjegullës sonë të parfumit. Një simfoni e bukur aromash me nota të aldehideve të pastra, jasemine ngushëlluese dhe myshkun tonë sensual, ky set dhuratë është mbushësi i përsosur i çorapeve ose surpriza Secret Santa për dikë që dëshiron të nuhasë freskuese lulesh nga koka te këmbët. . Dhe ka një kartë dhuratë të vogël letre të punuar me dorë, e bërë nga partneri ynë i Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, Get Paper Industry (GPI), në Nepal. Kështu që ju mund të shkruani mesazhin tuaj personal këtë Krishtlindje.

  • White Musk Shower Gel 250ml
  • White Musk Fragrance Mist 100ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Florals & Frost White Musk Treats

My Review for Florals & Frost White Musk Treats

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.