The Body Shop Kosovo

Moringa Floral Little Gift Box

Moringa Floral Little Gift Box

0/5
0 Mendime

Bëni dush dhe hidratohuni në aromën delikate të luleve moringa me Esencialet Përkëdhelëse Floreale me Moringa. Shkumohuni me Xhelin ose Sapunin e Dushit pastrues dhe Rrjetën e Dushit. Hidratohuni me Jogurtin e Trupit që përthithet shpejt dhe Kremin hidratues të Duarve. Kjo kuti dhuratë e mbështjellë me fjongo është perfekte për çdo rast.

  • Xhel dushi me Moringa 250ml
  • Jogurt Trupi me Moringa 200ml
  • Sapun me Moringa 100g
  • Krem duarsh me Moringa 3Oml
  • Rrjetë Dushi Krem i bërë me plastikë të ricikluar
  • Pasuruar vaj fare moringa të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga Ruanda
Clear

Si përdoret

1. Shkumohuni me Xhelin e Dushit ose Sapunin Pastrues dhe Rrjetën e Dushit.
2. Shpëlahuni.
3. Fshihuni me peshqir.
4. Hidratohuni me pak Jogurt Trupi që përthithet shpejt.
5. Masazhoni Kremin tonë të Duarve në duar dhe kutikula gjatë gjithë ditës për t’ju ndihmuar të mbani lëkurën të hidratuar dhe të mbrojtur.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Moringa Floral Little Gift Box

My Review for Moringa Floral Little Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.