The Body Shop Kosovo

Enigmatic Black Musk Duo

SET DHURATE

AROME E NGROHTE DHE ELEGANTE

VEGAN

Enigmatic Black Musk Duo

SET DHURATE

AROME E NGROHTE DHE ELEGANTE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Surprizoni veten ose një të dashur me kompletin elegant të dhuratave Black Musk Small.

Black Musk magjeps me aromën e myshkut më të thellë dhe sensual. Xheli i dushit larës dhe spërkatja aromatike e trupit mbështjell me notat e tyre të ngrohta të dardhës bambinella dhe rrënjës së errët të jamballit, me nota të ngrohta varëse të vaniljes së zezë dhe myshkut të prodhuara pa dëmtuar kafshët.

E paketuar në një kuti të bërë me letër të certifikuar FSC, dhurata me kujdes elegant është një zgjedhje e shkëlqyer për çdo rast.

  • Xhel dushi Musk i zi 250 ml.
  • Spray Trupi Musk i Zi 100 ml.
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Enigmatic Black Musk Duo

My Review for Enigmatic Black Musk Duo

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.