The Body Shop Kosovo

Edelweiss Skincare Starter Kit

PËR LËKURË MË TË BUTË DHE MË TË SHËNDETSHME

VEGAN

Edelweiss Skincare Starter Kit

PËR LËKURË MË TË BUTË DHE MË TË SHËNDETSHME

VEGAN

0/5
0 Mendime

Përkëdhelni veten ose kënaqeni një të dashur me kompletin e provës Edelweiss që kombinon tre produkte shumë efektive për kujdesin e lëkurës së fytyrës.

Me 95% përbërës me origjinë natyrale, xheli i butë pastrues largon papastërtitë e përditshme dhe e bën lëkurën më të lëmuar, më të freskët dhe rrezatuese. Produkti është i pasuruar me ekstrakt edelweiss, i njohur për vetitë e tij të forta antioksiduese. Xheli i lehtë kthehet në një shkumë delikate të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

Kremi Edelweiss ka një teksturë luksoze që e bën lëkurën e fytyrës më të bukur, të butë dhe të dendur. Prodhohet me 96% përbërës me origjinë natyrale. Duke përdorur fuqinë e bimëve, ne pasuruam formulën e tij me një përqendrim të dyfishtë të edelweiss nga Zvicra, i fortifikuar natyrshëm me acid leontopodik, i njohur si një antioksidant aktiv dhe i fortë që ndihmon në rritjen e rezistencës së lëkurës ndaj stresorëve mjedisorë. Edelweiss është një bimë aq e qëndrueshme sa ekstrakti i saj ka 43% fuqi antioksiduese më të madhe se retinoli.* Ne e plotësuam formulën me qeliza staminale edelweiss nga Italia, të njohura për vetitë e tyre mbrojtëse dhe zbutëse të lëkurës. Janë ata që stimulojnë rritjen dhe rinovimin e indeve, duke ruajtur kështu pamjen e saj të shëndetshme dhe rinore me kalimin e kohës. Ne gjithashtu shtuam acidin hialuronik për të mbështetur nivelet e hidratimit, si dhe kafeinë, e njohur për vetitë e saj antioksiduese. Jemi të sigurt se me teksturën e tij të lehtë dhe të freskët, kremi Edelweiss do t’ju magjepsë dhe do të bëhet një hap i preferuar në kujdesin për lëkurën tuaj.

Kompleti përfshin gjithashtu serumin e gamës Edelweiss, i cili me formulën e tij jo ngjitëse dhe që absorbohet shpejt formon një shtresë të padukshme në lëkurë për ta mbrojtur atë nga ndotja e mjedisit brenda dhe jashtë, gjë që shpesh çon në dehidrim, pamje të lodhur dhe plakje të parakohshme të lëkurës. lekura.

Dhurata është e paketuar në një kuti të bërë me letër të certifikuar FSC nga partneri ynë i Tregtisë së Drejtë në Komunitet, Get Paper Industry në Nepal dhe është i përshtatshëm për ripërdorim

*Retinol, i shprehur si acetat retinol.

  • Xhel pastrues për fytyrën Edelweiss 30 ml.
  • Krem dite per fytyre Edelweiss 30 ml.
  • Serum fytyre Edelweiss 7 ml.
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Edelweiss Skincare Starter Kit

My Review for Edelweiss Skincare Starter Kit

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.