The Body Shop Kosovo

Comfort & Cheer Body Butter Trio

SET DHURATASH

HIDRATIM 96 ORË

Comfort & Cheer Body Butter Trio

SET DHURATASH

HIDRATIM 96 ORË

0/5
0 Mendime

Duajeni lëkurën tuaj gjatë gjithë sezonit me Trio-në tonë Comfort & Cheer Christmas Body Butter Trio.

Bërë me (të paktën!) 95% përbërës me origjinë natyrale, duke përfshirë gjalpin shea të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit të punuar me dorë nga Gana, aplikoni gjalpin tone ushqyes të trupit dhe shijoni lëkurën më të lëmuar dhe me ndjesi më të butë. Aromatizoni lëkurën e thatë me trëndafilin britanik dhe mango ose ndihmoni në mbrojtjen e lëkurës shumë të thatë me Shea. Çfarëdo që ka nevojë lëkura juaj, ky set dhuratash ju mbulon. Thuaj përshëndetje lekures te hidratuar per 96 orë.

Vaskat tuaja Body Butter* janë bërë gjithashtu me plastikë 100% të ricikluar, duke përfshirë plastiken e ricikluar të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit të mbledhur nga rrugët e Bengaluru, Indi. Partneriteti ynë me Plastics for Change ndihmon në sigurimin e grumbulluesve të mbeturinave me një çmim të drejtë dhe kushte të përmirësuara të punës. Kjo dhuratë e përkëdhelur e Krishtlindjeve është e përkryer për Santa Secret dhe çorape mbushëse.

  • Shea Body Butter 50ml
  • Mango Body Butter 50ml
  • British Rose Body Butter 50ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Comfort & Cheer Body Butter Trio

My Review for Comfort & Cheer Body Butter Trio

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.