The Body Shop Kosovo

Clean & Gleam Tea Tree Skincare Gift

KUJDESI PËR LËKURË

SET DHURATË

Clean & Gleam Tea Tree Skincare Gift

KUJDESI PËR LËKURË

SET DHURATË

0/5
0 Mendime

Lëkurë me njolla? Jini të sigurt dhe me vetbesim gjatë gjithë Krishtlindjeve me setin tonë të butë, por të fuqishëm të dhuratave për kujdesin e lëkurës me Tea Tree Clean & Gleam.

Pastrojeni, tonifikoni dhe purifikoni çdo ditë lëkurën që te duket më e pastër dhe ndihet e freskët. Ky set përfshin vajin tonë më të shitur, të vogël, por të fuqishëm të pemës së çajit, i përsosur për të shënjestruar njollat. Seti permban edhe laresin e fytyres dhe ujin tonik.

Tregtia jonë ndihmon në ofrimin e një çmimi të drejtë, kushteve të drejta të punës dhe të ardhurave të qëndrueshme për qindra fermerë të vegjël në zonat rurale dhe bregdetare ku mundësitë e të ardhurave janë të ulëta. Ky set dhuratash me 3 hapa vegan është mbushësi i përsosur i çorapeve ose trajtimi festiv.

  • Tea Tree Skin Clearing Face Wash 60ml
  • Tea Tree Clearing Mattifying Toner 60ml
  • Tea Tree Oil 10ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Clean & Gleam Tea Tree Skincare Gift

My Review for Clean & Gleam Tea Tree Skincare Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.