The Body Shop Kosovo

Nourishing Shea Gift Bag

Nourishing Shea Gift Bag

0/5
0 Mendime

Kujdesuni për lëkurën tuaj ose bëni të lumtur një të dashur me këtë treshe të produkteve me Shea. Pasuruar me gjalpë shea ushqyes të Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë nga Gana, produktet e bëjnë lëkurën të butë dhe të lëmuar. Seti përmban:

  • Xhel-krem dushi me Shea 60 ml
  • Vaj për trupin me shea 50 ml
  • Krem duarsh me shea 30 ml
Clear

Si përdoret

1. Mbështilluni me shkumën e butë të xhelit të dushit, shpëlahuni mirë.
2. Për hidratim shtesë, vendosni butësisht pak vaj trupi.
3. Për lëkurë të butë dhe të lëmuar duarsh gjatë gjithë ditës, vendosni kremin e duarve kur të jetë e nevojshme.
4. Ju mund ta mbani paketimin e përshtatshëm me vete në çdo kohë.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Nourishing Shea Gift Bag

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Nourishing Shea Gift Bag

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.