The Body Shop Kosovo

Juicy Strawberry Delights Gift Bag

Juicy Strawberry Delights Gift Bag

0/5
0 Mendime

Çanta jonë Juicy Strawberry Delights është e mbushur me trajtime freskuese aromatike për mbajtjen e lëkurës dhe flokëve me aromë të parezistueshme frutash. Shkumohuni me Xhelin e Dushit pastrues. Hidratohuni me Gjalpin e Trupit me teksturë të pasur. Lërini flokët të duken me shkëlqim dhe me aromë vërtet të ëmbël me Shampon dhe Balsamin tonë. Mbyllur brenda një çante të bukur, elegante dhe të ripërdorshme, kjo është dhurata perfekte nga koka te këmbët për trupin dhe vaskën për çdo rast.

  • Xhel Dushi me Luleshtrydhe 60ml
  • Gjalpë Trupi me Luleshtrydhe 50ml
  • Shampo me Luleshtrydhe 60ml
  • Balsam me Luleshtrydhe 60ml
  • Çantë tualeti e ripërdorshme
Clear

Si përdoret

1. Shkumohuni me Xhel Dushi.
2. Shpëlahuni.
3. Masazhoni Shampon tonë me fruta në flokë të lagur.
4. Shpëlahuni.
5. Masazhoni Balsamin tonë kremoz në flokë të lagur dhe të pastruar.
6. Shpëlahuni edhe një herë.
7. Fshihuni me peshqir.
8. Hidratohuni me pak Gjalp Trupi kremoz.

Si përdoret

1. Shkumohuni me Xhel Dushi.
2. Shpëlahuni.
3. Masazhoni Shampon tonë me fruta në flokë të lagur.
4. Shpëlahuni.
5. Masazhoni Balsamin tonë kremoz në flokë të lagur dhe të pastruar.
6. Shpëlahuni edhe një herë.
7. Fshihuni me peshqir.
8. Hidratohuni me pak Gjalp Trupi kremoz.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Juicy Strawberry Delights Gift Bag

My Review for Juicy Strawberry Delights Gift Bag

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.