The Body Shop Kosovo

Salted Caramel & Vanilla Fragrance Oil

Me ekstrakt qetësues vaniljeje

Salted Caramel & Vanilla Fragrance Oil

Me ekstrakt qetësues vaniljeje

0/5
0 Mendime

Përqafoni kënaqësinë e vajit tonë luksoz Salted Caramel & Vanilla. Shijoni aromën qetësuese të aromës tonë më të butë në shtëpi, duke përzier së bashku aromën e karamelit të butë, pralinës, ekstraktit të vaniljes dhe një spërkatje me kripë. Përdorni me ngrohësin tonë të vajit Soapstone Oil Burner and Wax Melt Warmer. Përqafoni aromën më indulgjente të gamës sonë të re Moments of Nature. Jepini shtëpisë tuaj një freskim të menjëhershëm me katër aroma shtëpie të frymëzuara nga natyra, të mbushura me vajra esencialë natyralë.

  • Me ekstrakt vanilje qetësues
  • Pa mizori
Clear

Si përdoret

Përdoreni me Soapstone Oil Burner dhe Wax Melt Warmer të The Body Shop® dhe pajisje të tjera, të zgjedhura për aromatizim ose shtoni disa pika në potpourri.

KUJDES: Mos shtoni ujë në vaj të nxehtë. Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të japë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, mbani me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve.

Si përdoret

Përdoreni me Soapstone Oil Burner dhe Wax Melt Warmer të The Body Shop® dhe pajisje të tjera, të zgjedhura për aromatizim ose shtoni disa pika në potpourri.

KUJDES: Mos shtoni ujë në vaj të nxehtë. Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të japë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, mbani me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Salted Caramel & Vanilla Fragrance Oil

Cinnamal, Kumarin, Rose Ketone, Acetat Linalyl .

My Review for Salted Caramel & Vanilla Fragrance Oil

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.