The Body Shop Kosovo

Oil Burner & Wax Melt Warmer

Oil Burner & Wax Melt Warmer

0/5
0 Mendime

I thjeshtë dhe elegant, kjo paisje për djegien e vajrave dhe shkrirjen e dyllit shkon me çdo dekor. Për përdorim me vajrat aromatizues shtëpiakë dhe për shkrirjen e dyllit.

Përdorni me linjat The Body Shop® Home Fragrance Oils and Wax Melts
* Dylli shitet veç

Clear

Si përdoret

Kjo paisje është dizenjuar ekskluzivisht për përdorim me vajrat aromatizues të The Body Shop®.
1. Vendosni dyllin në enë ose mbusheni gjysmë e enës me ujë.
2. Shtoni disa pika vaj të aromës tuaj të preferuar në shtëpi.
3. Për një aromë më delikate, shtoni më shumë ujë.
4. Vendosni një dritë çaji në bazë dhe shijojeni.
5. Për të hequr dyllin, lejoni që dylli të ftohet plotësisht dhe të ngurtësohet. Nëse kërkohet, përdorni dru të butë ose një mjet gome për ta nxjerrë dyllin nga tasi i shkrirjes. Mos përdorni pastrues gërryes ose pajisje që do të gërvishtin tasin.
6. Hidheni dyllin në kosh, mos e lini dyllin në sipërfaqe mobiljesh.
Mos e lini dritën ndezur dhe pa mbikëqyrje në çdo kohë dhe mos e lini ndezur për më shumë se 20 minuta.
Mos e lini vazon të thahet. Asnjëherë mos përzieni vajra. Ju lutemi lexoni broshurën e sigurisë që vjen me paisjen para përdorimit.

Si përdoret

Kjo paisje është dizenjuar ekskluzivisht për përdorim me vajrat aromatizues të The Body Shop®.
1. Vendosni dyllin në enë ose mbusheni gjysmë e enës me ujë.
2. Shtoni disa pika vaj të aromës tuaj të preferuar në shtëpi.
3. Për një aromë më delikate, shtoni më shumë ujë.
4. Vendosni një dritë çaji në bazë dhe shijojeni.
5. Për të hequr dyllin, lejoni që dylli të ftohet plotësisht dhe të ngurtësohet. Nëse kërkohet, përdorni dru të butë ose një mjet gome për ta nxjerrë dyllin nga tasi i shkrirjes. Mos përdorni pastrues gërryes ose pajisje që do të gërvishtin tasin.
6. Hidheni dyllin në kosh, mos e lini dyllin në sipërfaqe mobiljesh.
Mos e lini dritën ndezur dhe pa mbikëqyrje në çdo kohë dhe mos e lini ndezur për më shumë se 20 minuta.
Mos e lini vazon të thahet. Asnjëherë mos përzieni vajra. Ju lutemi lexoni broshurën e sigurisë që vjen me paisjen para përdorimit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Oil Burner & Wax Melt Warmer

My Review for Oil Burner & Wax Melt Warmer

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.