The Body Shop Kosovo

Soapstone Oil Burner

Soapstone Oil Burner

0/5
0 Mendime

Kjo llambë e aromës është e punuar me dorë në Indi, pranë Taj Mahal. Vetë pallati Taj Mahal është ndërtuar nga i njëjti lokalitet.

Çdo llambë është unike, pasi lustrimi i gurit zbulon një model të ndryshëm. Është masiv dhe i lëmuar në prekje. Aromatizon shtëpinë dhe shërben si një dekorim elegant.

Në pjesën e sipërme duhet të hidhet pak ujë, në të cilin të shtohen disa pika vaj aromatik dhe në bazë të ndizet një çajnik. Intensiteti i aromës përcaktohet nga numri i pikave të vajit aromatik. Është e rëndësishme të mos e lini llambën pa mbikëqyrje gjatë përdorimit. Koha e rekomanduar e djegies nuk është më shumë se 20-25 minuta, dhe vaji nuk duhet të digjet.

Mos e lini llambën pa mbikëqyrje. Asnjëherë mos përzieni lloje të ndryshme vajrash. Lexoni me kujdes fletëudhëzimin e paketimit dhe udhëzimet e sigurisë përpara përdorimit.

Mbushni me vaj aromatik nga koleksioni i The Body Shop dhe jepini vetes një ndjesi shtëpiake.

  • Llambë aromatike, e punuar me dorë nga mermeri dhe talku
  • Përdoret në kombinim me vaj aromatik dhe qiri çaji
Clear

Si përdoret

1. Në hinkën e kapakut vendosni 1-2 lugë gjelle ujë të vakët.
2. Shtoni 3-4 pika vaj aromatik ose në varësi të intensitetit të dëshiruar të aromës.
3. Vendosni një çiri të ndezur në fund.
4. Mos e lini llambën pa mbikëqyrje ndërkohë që është në punë dhe mos lejoni që vaji aromatik të digjet.
5. Koha optimale e djegies është 20-25 minuta.

Si përdoret

1. Në hinkën e kapakut vendosni 1-2 lugë gjelle ujë të vakët.
2. Shtoni 3-4 pika vaj aromatik ose në varësi të intensitetit të dëshiruar të aromës.
3. Vendosni një çiri të ndezur në fund.
4. Mos e lini llambën pa mbikëqyrje ndërkohë që është në punë dhe mos lejoni që vaji aromatik të digjet.
5. Koha optimale e djegies është 20-25 minuta.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Soapstone Oil Burner

My Review for Soapstone Oil Burner

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.