The Body Shop Kosovo

White Musk® L’eau Fragrance Mist

Aromë e freskët

White Musk® L’eau Fragrance Mist

Aromë e freskët

0/5
0 Mendime

Spruconi parfumin tonë të lehtë të trupit në lëkurë, për një dozë të shtuar freskie me notat e trëndafilit të bardhë, jasminës dhe dardhës. 100% Produkt vegan.

Ekstrakt Trëndafili. A ka gjë më klasike se një tufë trëndafilash? Ne përdorim ektraktin tonë të trëndafilave anglezë për aromën mrekullisht të ëmbël.

Clear

Si përdoret

1. Sprucojeni në trup pas dushit, larjes dhe gjatë gjithë ditës.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

White Musk® L'eau Fragrance Mist

Denat Alkooli, Alkool, Ujë, Parfum, Etilhexil Methoxycinnamate, Linalool, Metoksildibenzilmetan Butil,Limonene, Citronellol, Jononi Alpha Isometil, Alkool T¬ Butil, Heksil Cinnamal, Benzil Alkooli, Citral, Koumarin, Benzoat Denatoniumi, BHT, Cl 19140, Cl 42090.

My Review for White Musk® L'eau Fragrance Mist

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.