The Body Shop Kosovo

Hair & Body Mist Duo

Hair & Body Mist Duo

0/5
0 Mendime

Aromë e mrekullueshme gjatë gjithë ditës me Trastën e Dhuratave me Mist Flokësh dhe Trupi. Merrni atë ndjenjë freskie dushi me disa spërkatje të Mistit së Trupit dhe Flokëve me Shegë dhe Manaferra të Kuqe. Apo do të shkoni zgjidhni Kokos & Yuzu? Zgjedhja është e juaja! Të dy janë me aromë të bukur dhe do t’ju lënë të vini erë freskie me aromë frutore ose tropikale. Kjo dyshe me aromë të ëmbël e bën dhuratën e përsosur të Krishtlindjes për të trajtuar veten ose dikë të veçantë.

  • Mist Trupi dhe Flokësh me Shegë & Manaferra të Kuqe 150ml
  • Mist Trupi dhe Flokësh me Kokos & Yuzu 10ml
Clear

Si përdoret

| Bëni zgjedhjen tuaj (është një zgjedhje e vështirë.)
Spërkateni lirshëm nëpër lëkurë.
| Spërkateni 30 cm nga flokët, lereni të bjerë dhe të japë efektin e tij.
| Ndjehuni të freskuar menjëherë.
Shikoni gamën tonë të plotë të Dhuratave të Krishtlindjes.

Si përdoret

| Bëni zgjedhjen tuaj (është një zgjedhje e vështirë.)
Spërkateni lirshëm nëpër lëkurë.
| Spërkateni 30 cm nga flokët, lereni të bjerë dhe të japë efektin e tij.
| Ndjehuni të freskuar menjëherë.
Shikoni gamën tonë të plotë të Dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Hair & Body Mist Duo

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Hair & Body Mist Duo

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.