The Body Shop Kosovo

Indian Night Jasmine Fragrance Mist

Indian Night Jasmine Fragrance Mist

0/5
0 Mendime

Ky mist i parfumuar ju jep aromë të lehtë me nota të gjethes së manushaqes dhe jaseminës, e thelluar me dru sandali.

  • Aromë e pasur, e ngrohtë
  • E lehtë dhe freskuese
  • Kombinojeni me produkte të tjerë të gamës Indian Night Jasmine për të shtuar aromën
  • Aromë sensuale
  • Për femra
  • Vegane
Clear

Si përdoret

Sprucojeni lehtë në të gjithë trupin pas larjes. Aplikoni sa shpesh të jetë e nevojshme gjatë gjithë ditës.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Indian Night Jasmine Fragrance Mist

Alkool Denat., Ujë, Parfum, t-Butil Alkool, Linalool, Alpha-Isomethyl Jonon, Kumarin, Benzil Salicilat, Citronellol, Hekzil Cinnamal, Hydroxycitronellal, Denatonium Benzoat.

My Review for Indian Night Jasmine Fragrance Mist

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.