The Body Shop Kosovo

Satsuma Body Mist

Satsuma Body Mist

0/5
0 Mendime

Spruconi këtë mist trupi me aromë satsuma për freski që zgjat. I mbushur me satsuma dhe esencë të kallamit, është i parezistueshëm.

  • • Mist trupi me aromavë
  • • Esencë satsuma përpunuar me presion të ftohtë
  • • Aroma e freskët e satsumës
  • • Mist ultra i imët
  • • Pasuruar me esencën e kallam sheqerit
Clear

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Satsuma Body Mist

Alkool Denat., Alkool, Ujë, Parfum, Limonene, Citral, t-Butil Alkool, Ekstrakt Mandarine/Citrus Unshiu, Citronellol, Linalool, Geraniol, Denatonium Benzoate.

My Review for Satsuma Body Mist

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.