The Body Shop Kosovo

Moringa Body Mist

Moringa Body Mist

0/5
0 Mendime

Spërkatni këtë mist të trupi me lule, për një freski që zgjat. I pasur me vajin e farës së moringës për një shpërthim të butë dhe delikat lulesh. Është i parezistueshëm.

  • Mist trupi
  • Sprucim ultra e imët
  • Spraj trupi me lule për freski gjatë gjithë ditës
  • Përzierje e notave të sheqerit ekstraktit të moringës
  • Shpërthim i butë i luleve delikate
  • Pasuruar me esncën e kallam sheqerit
Clear

Si përdoret

Sprucojeni në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Moringa Body Mist

Alkool Denat., Alkool, Ujë, Parfum, Linalool, Benzil Salicilat, Propilen Glikol, Geraniol, Glicerinë, T-Butil Alkool, Sorbitol, Eugenol, Ekstrakt I gjethes së Moringës/ Moringa Oleifera, Benzoat Denatoni.

My Review for Moringa Body Mist

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.