The Body Shop Kosovo

Mango Body Mist

Mango Body Mist

0/5
0 Mendime

Arratisuni në një ishull tropikal ndërsa spruconi këtë mist të lehtë trupi, me aromë të freskët. I mbushur me sheqer dhe aromë mango të freskët, është i parezistueshëm.

  • Mist aromatizues
  • Mjist ultra e imët
  • Esenca e mangos
  • Aromë e ëmbël, tropikale
  • Pasuruar me esencën e kallam sheqerit
Clear

Si përdoret

Vendosni një apo dy pika në qafë dhe pikat e pulsit.

Si përdoret

Vendosni një apo dy pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Mango Body Mist

Alkool Denat. (Solvent / Tretës), Ujë (Solvent / Tretës), Parfum (Aromë), Limonene (Përbërës aromatizues), Lëng Mangifera Indica (Shtesë natyrore), Linalool (Përbërës aromatizues), Glicerinë (Humektant), Citronellol (Përbërës aromatizues), Benzil Alkooli (Konservant), Citral (Përbërësi Aromatizues), Geraniol (Përbërës Aromatizues), Denatooni Benzoat (Denatyrues), Sorbati i Kaliumit (Konservant), Dehidroacetati i Natriumit (Konservant).

My Review for Mango Body Mist

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.