The Body Shop Kosovo

Strawberry Body Mist

Strawberry Body Mist

0/5
0 Mendime

Spruconi këtë mist trupi me aromë luleshtrydheje për një arom; frutore që zgjat. I mbushur me vaj të farës së luleshtrydhes të përpunuar në të ftohtë dhe essence kallam sheqeri. Është i parezistueshëm.

  • Mist trupi
  • Sprucim ultra i imët
  • Aromë e shijshme frutash
  • Freski që zgjat
  • Vaj luleshtrydhesh përpunuar në të ftohtë
  • Pasuruar me esencën e kallam sheqerit
Clear

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Strawberry Body Mist

Alkool Denat., Alkool, Ujë, Parfum, Limonene, T-Butyl Alkool, Ekstrakt Luleshtrydheje/Fragaria Vesca, Citronellol, Citral, Linalool, Denatonium Benzoate.

My Review for Strawberry Body Mist

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.