The Body Shop Kosovo

Madagascan Vanilla Flower Fragrance Mist

Madagascan Vanilla Flower Fragrance Mist

0/5
0 Mendime

Shijoni aromën e freskët dhe të ëmbël të Mistit të Trupit me Lule Vaniljeje Madagaskari

Clear

Si përdoret

Aplikojeni në trup për një aromë freskuese.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Madagascan Vanilla Flower Fragrance Mist

My Review for Madagascan Vanilla Flower Fragrance Mist

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.