The Body Shop Kosovo

Pink Grapefruit Body Mist

Pink Grapefruit Body Mist

0/5
0 Mendime

Sprucojeni këtë mist trupi me aromë grejpfruti për një aromë freskie afatgjatë. I mbushur me vajin e farës së grejpfrutit përpunuar në të ftohtë dhe esencën e kallamit. Është i parezistueshëm.

  • Mist trupi
  • Spraj ultra e imët
  • Aromë dhe freski që zgjat
Clear

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Pink Grapefruit Body Mist

Alkool Denat., Alkool, Ujë, Limonene, Parfum, Linalool, t-Butil Alkool, Ekstrakt Grejpfruti/Citrus Grandis, Citral, Geraniol, Denatonium Benzoate.

My Review for Pink Grapefruit Body Mist

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.