The Body Shop Kosovo

White Musk L’eau® – Eau de Toilette

Për femra

Aromë e freskët

White Musk L’eau® – Eau de Toilette

Për femra

Aromë e freskët

0/5
0 Mendime

Ju sjellim aromë pranverore me parfumin tonë White Musk. I ëmbëlsuar me notat e dardhës, zambakut jasminës dhe esencës së trëndafilit.

  • I freskë dhe me përmbajtje frutash.
  • Me përbërje alkooli të distiluar nga kallami i sheqerit.
  • Aroma e disponueshme në formatet | EDT 100 ml| 60 ml | 30 ml.

Ekstrakt Trëndafili.

A ka gjë më klasike se një tufë trëndafilash? Ne përdorim ektraktin tonë të trëndafilave anglezë për aromën mrekullisht të ëmbël.

Clear

Si përdoret

1. Sprucojeni në qafë dhe në kyçet e duarëve.

Si përdoret

1. Sprucojeni në qafë dhe në kyçet e duarëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

White Musk L’eau® – Eau de Toilette

Alkool ( 33.6%), Denat Alkooli ( 33.6%), Ujë, Parfum, Linalool, Etilheksil Methoxycinanamate, Limonene, Butil Metoksidibenzilmetan, Citronellol, Jononi Alpha Izometil, Heksil Cinnamal, Alkool t ¬ Butil, Citral, Koumarin, Benzoat Denatoniumi, BHT, Cl 19140, Cl 42090 | Blu 1.

My Review for White Musk L’eau® – Eau de Toilette

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.