The Body Shop Kosovo

British Rose Eau de Toilette

British Rose Eau de Toilette

0/5
0 Mendime

Lulja e preferuar e anglezëve, vjen me gjithë aromën e saj magjepsëse , e koncentruar si esencë në parfumin tonë British Rose. E sigurt, që ky parfum do të zërë një vend shumë të rëndësishëm në koleksionin tuaj të parfumeve, pasi përveç aromës së trëndafilit përban dhe alkool organikë. Ky produkt nuk është pjesë e asnjë promocioni.

Clear

Si përdoret

1. Sprucojeni në qafë dhe në kyçet e duarëve.

Si përdoret

1. Sprucojeni në qafë dhe në kyçet e duarëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

British Rose Eau de Toilette

Denat Alkooli, Alkool, Ujë, Parfum, Salicilat Benzili, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Jononi Alfa Izometil, t¬ Butil Alkooli, Ekstrakt trëndafili, Citral, Benzoat Benzili, Alkool Benzili, Isoeugenol, Benzoat Denatoniumi, Acid Citrik, Benzoat Sodiumi, Sorbat Potasiumi.

My Review for British Rose Eau de Toilette

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.