The Body Shop Kosovo

Japanese Cherry Blossom Eau de Toilette

Për femra

Aromë lulesh

Japanese Cherry Blossom Eau de Toilette

Për femra

Aromë lulesh

0/5
0 Mendime

Ky eau de toilette me lule, delikat dhe i ëmbël është bërë me petale të luleve të qershisë të mbledhura me dorë, përpunuar në të ftohtë, manjolë të ëmbël dhe dru ngushëllues hinoki.

  • Eau de toilette
  • Aromë delikate, e ëmbël, me lule
  • Përmban ekstrakt të petaleve të luleve të qershisë japoneze të mbledhura me dorë
  • Alkooli organik i kallamit të sheqerit
  • Shishe qelqi me shumë kënde të gdhendur
  • Koleksioni Voyage
Clear

Si përdoret

1. Hidhni disa pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Japanese Cherry Blossom Eau de Toilette

Alkool Denat. (Tretës), Ujë (Tretës), Parfum / Aromë (Aromatizues), Vaj Recini i Hidrogjenuar PEG-40 (Emulsifikues), Heksil Cinamal (Përbërës Aromatizues), Linalool (Përbërës Aromatizues), Alfa-Isomethyl Jonon (Përbërës Aromatizues), Citronellol (Përbërës Aromatizues), Hidroksicitronellal (Përbërës Aromatizues), Limonene (Përbërës Aromatizues), Alkool t-Butil (Denatyrues), Geraniol (Përbërës Aromatizues), Benzil Benzoat (Përbërës Aromatizues), Denatonium Benzoati (Denatyrues).

My Review for Japanese Cherry Blossom Eau de Toilette

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.