The Body Shop Kosovo

Vanilla Eau de Toilette

Aromë fiksuese

Vegan

Vanilla Eau de Toilette

Aromë fiksuese

Vegan

0/5
0 Mendime

Aromatizoni lëkurën tuaj me notat e ngrohta dhe të ëmbla të vaniljes me eau de toilette-n tonë të freskët dhe të lehtë. Aroma tërheqëse, klasike e vaniljes, është e parezishteshme.

  • Eau de toilette
  • Aromë që zgjat
  • Nota të ëmbla të vaniljes
  • I freskët dhe i lehtë
  • Aromë klasike e vaniljes
Clear

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Vanilla Eau de Toilette

Alkool Denat. Alkool, Ujë, Parfum, Benzil Benzoat, Glicerinë, Kumarin, Hidroksikitronellal, Benzil Salicilat, Limonen, Linalool, Alkool t-Butil, Heksil Cinnamal, Citral, Ekstrakt i Frutit të Vaniljes/ Vanilla Planifolia, Benzil Cinnamate, Denatonium Benzoate.

My Review for Vanilla Eau de Toilette

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.