The Body Shop Kosovo

Satsuma Eau de Toilette

Aromë frutash

Për lëkurë të thatë

Vegan

Satsuma Eau de Toilette

Aromë frutash

Për lëkurë të thatë

Vegan

0/5
0 Mendime

Aromatizoni në mënyrë delikate lëkurën tuaj me një aromë lulesh e frutash, me shpërthime të buta të satsumës dhe esencës së kallam sheqerit për të krijuar një aromë unike të freskët. Është e parezistueshme.

  • Eau de Toilette
  • Aromë që zgjat
  • Esenca e Satsuma
  • Aroma pikante e satsuma-s
  • Pasuruar me esencën e kallam sheqerit
Clear

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Satsuma Eau de Toilette

Alkool Denat., Alkool, Ujë, Parfum, Limonene, Citral, Citronellol, Linalool, Alkool t-Butil, Ekstrakt frutash Mandarine/Citrus Unshiu, Geraniol, Denatooni Benzoat.

My Review for Satsuma Eau de Toilette

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.