The Body Shop Kosovo

Strawberry Eau de Toilette

Aromë frutash

Strawberry Eau de Toilette

Aromë frutash

0/5
0 Mendime

Aromatizoni në mënyrë delikate lëkurën tuaj në një aromë lulesh, me shpërthime të buta të luleshtrydheje dhe esence kallam sheqerit për të krijuar një aromë unike të freskët. Është e parezistueshme.

  • Eau de Toilette
  • Aromë që zgjat
  • Aromë lulesh e frutash
  • Aromë unike, e freskët
  • Pasuruar meesencën e kallam sheqerit
  • Aromë e ëmbël luleshtrydhesh
  • Ekstrakt frutor luleshtrydhesh

Ekstrakt Fruti Luleshtrydheje. Ne shtypim pjesët e mira të luleshtrydheve për të bërë këtë ekstrakt frutash për produktet tona.

Clear

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Strawberry Eau de Toilette

Alkool Denat. (Solvent / Tretës), Ujë (Solvent / Tretës), Parfum / aromë (Aromatzues), Limonene (Përbërës Aromatzues), Ekstrakt Frutash Fragaria Vesca (Luleshtrydhe), citronellol (Përbërës Aromatzues), Citral (Përbërës Aromatzues), Linalool (Përbërës Aromatzues), Geraniol (Përbërës Aromatzues), Denatooni Benzoat (Denatyrues).

My Review for Strawberry Eau de Toilette

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.