The Body Shop Kosovo

Pink Grapefruit Eau de Toilette

Aromë agrumesh

Për lëkurë të thatë

Pink Grapefruit Eau de Toilette

Aromë agrumesh

Për lëkurë të thatë

0/5
0 Mendime

Aromatizoni në mënyrë delikate lëkurën tuaj me një aromë lulesh me nota të buta grejpfruti dhe esencë kallam sheqerit për të krijuar një aromë unike të freskët. Është e parezistueshme.

  • Eau de Toilette
  • Aromë që zgjat
  • Aromë lulesh dhe frutash
  • Shpërthime të buta grejpfruti
  • Aromë unike e freskët
  • Pasuruar me esencën e kallam sheqerit
Clear

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Pink Grapefruit Eau de Toilette

Alkool Denat., Alkool, Ujë, Limonene, Parfum, Linalool, PEG-40 Vaj Recini i Hidrogjenuar, Citral, Alkool i T-Butilit, Ekstrakt Grejpfruti/Citrus Grandis, Geraniol, Denatooni Benzoate.

My Review for Pink Grapefruit Eau de Toilette

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.