The Body Shop Kosovo

Coconut Eau de Toilette

Coconut Eau de Toilette

0/5
0 Mendime

E freskët dhe tropikale, kjo aromë e bukur do t’ju bëjë të ndiheni një botë larg. Notat e përziera me delikatesë të kokosit të freskët dhe sheqerit krijojnë një aromë unike ekzotike.

  • Eau de Toilette
  • Aromë që zgjat
  • Aromë e freskët dhe e lehtë e kokosit
  • Pasuruar me esencën e kallam sheqerit
Clear

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Coconut Eau de Toilette

Alkool Denat., Alkool, Ujë, Parfum, Propilen Glikol, Kumarin, Linalool, Limonene, Ekstrakt Arre Kokosi/ Cocos Nucifera, Alkool t-Butil, Benzoat Denatoni.

My Review for Coconut Eau de Toilette

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.