The Body Shop Kosovo

Swietenia Eau de Parfum

Swietenia Eau de Parfum

0/5
0 Mendime

Një parfum me nota florale, ndërthurur me lulen Mahogany, lulen e portokallit dhe gjethen bigarade. Një aromë e freskët, që do tju transportonte me imagjinatë në ajrin e lagësht të Bangalore në Indi. E disponueshme në formatin 50 ml. Shishja e përbërë nga qelq i ricikluar dhe dru natyral.

Clear

Si përdoret

1. Sprucojeni në qafë dhe në kyçet e duarëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Swietenia Eau de Parfum

Denat Alkooli, Alkool, Ujë, Parfum, Citrat Trietil, Salicilat Benzil, Linalool, Limonene, Alkool Benzil, Hidroksicitronela, Farnesoll, Citronellol,t¬ Butil Alkool, Geraniol, Citral, Benzoat Denatoniumi, Cl 15985, Cl 14700.

My Review for Swietenia Eau de Parfum

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.