The Body Shop Kosovo

Bowhanti Eau de Parfum

Bowhanti Eau de Parfum

0/5
0 Mendime

Një parfum me nota drunore, Bowhanti nga pema Wacapou është krijuar nga përzierja e paatchouli dhe aromave të tjera që e bëjnë këtë parfum të tërheqi vëmendjen e të tjerëve në doza të larta. Ju sjell direkt imazhin e pyjeve tropikale guaniane franceze, megjithë nxehtësinë dhe aromat e këndheme që ato ofrojnë. Shishja e përbërë nga qelq i ricikluar dhe dru natyral.

Clear

Si përdoret

1. Sprucojeni në qafë dhe në kyçet e duarëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Bowhanti Eau de Parfum

Denat Alkooli, Alkool, Ujë, Parfum, Citrat Trietil, Jononi Alpha Izometil, Linalool, Eugenol, t¬ Butil Alkool,Citronellol, Limonene, Benzoat Benzil, Cinnammal, Cinnamat Benzil, Benzoat Denatoniumi, Cl 15985.

My Review for Bowhanti Eau de Parfum

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.