The Body Shop Kosovo

Eau De Parfum Widdringtonia

Eau De Parfum Widdringtonia

0/5
0 Mendime

Një përzierje aromatike druri Clanwilliam, Cedarwood me një gjurmë të ngrohtë sherebele dhe vetiveri për një sofistikim tokësor. Ju çon menjëherë në shtëpinë shpirtërore në Kepin Perëndimor të Afrikës së Jugut: një frymë ajri të pastër, që fryn në pyje, në majën e vargmalit Cederberg. Unike dhe përfundimisht moderne për një grua të guximshme. Në dispozicion në një Eau de Parfum 50ml.

  • Kedër aromatike, eau de parfum
  • Aromë e frymëzuar nga një dru aromatik nga Kepi Perëndimor, Afrika e Jugut
  • Aroma drusore u thellua me një gjurmë të ngrohtë të notave të sherebelës dhe vetiverit për një sofistikim tokësor
  • Krijuar duke përdorur nxjerrje jo-shkatërruese arome
  • Shishe e punuar nga qelqi i ricikluar në mënyrë të qëndrueshme me një kapak prej druri natyral
Clear

Si përdoret

Spruconi lehtë këtë aromë drusore në pikat e pulsit sipas nevojës gjatë gjithë ditës. Shtresoni aromat e tjera brenda linjës për të krijuar kombinimin tuaj botanik.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Eau De Parfum Widdringtonia

Alkool Denat. (35.0%), Alkool (33.6%), Ujë, Parfum / Aromë, Citrat Trietil, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Eugenol, Alkool t-Butil, Citronellol, Limonene, Benzil Benzoat, Cinnamal, Benzil Cinnamate, Denatonium Benzoate, CI 15985 / Yellow 6.

My Review for Eau De Parfum Widdringtonia

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.