The Body Shop Kosovo

Pomegranate & Raspberry Reed Diffuser

Aromë frutash

Pomegranate & Raspberry Reed Diffuser

Aromë frutash

0/5
0 Mendime

Injektoni një shpërthim të lëngshëm aromash në shtëpinë tuaj me aromën tonë shumë të dashur të Shegës dhe Mjedrës, tani në Pomegranate & Raspberry Reed Diffuser. Kujtoni një dite vere të kaluar duke mbledhur mana, ky bashkim i frutave përmban nota të manave të kuqe të zgjedhura, të ëmbla dhe të errëta të përziera me vajin esencial të limonit. Kënaquni me aromën më të frutshme të gamës sonë të re Moments of Nature. Jepini shtëpisë tuaj një freskim të menjëhershëm me katër aroma shtëpie të frymëzuara nga natyra, të mbushura me vajra esencialë natyralë.

  • Me vaj esencial limoni
  • Pa mizori
Clear

Si përdoret

1. Renditni shkopinjtë natyralë të kallamave në diffuser për të lejuar që aroma të lirohet ngadalë.
2. Ktheni shkopinjtë një herë në javë për të përjetuar intensitetin maksimal të aromës.
3. Vishni doreza ose lani duart mirë pasi të keni prekur shkopinjtë.
Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të japë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, merrni me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve.

Si përdoret

1. Renditni shkopinjtë natyralë të kallamave në diffuser për të lejuar që aroma të lirohet ngadalë.
2. Ktheni shkopinjtë një herë në javë për të përjetuar intensitetin maksimal të aromës.
3. Vishni doreza ose lani duart mirë pasi të keni prekur shkopinjtë.
Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të japë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, merrni me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Pomegranate & Raspberry Reed Diffuser

Linalool, Citronellol, Cyclopentadecanolide, Acetat Geranyl, Acetat Neryl.

My Review for Pomegranate & Raspberry Reed Diffuser

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.