The Body Shop Kosovo

Basil & Thyme Reed Diffuser

Aromë e gjelbër

Basil & Thyme Reed Diffuser

Aromë e gjelbër

0/5
0 Mendime

Sillni kopshtin në ambiente të mbyllura dhe thithni aromën e barit të prerë rishtazi me Difuzorin tonë të Borzilokut dhe Trumzës. Duke shfrytëzuar freskinë e bimëve të kopshtit të sapo zgjedhur, kjo aromë ndërthur borzilokun, rozmarinën dhe vajin esencial të trumzës për të pastruar shpirtin tuaj. Gëzoni aromën më të freskët dhe aromatike të gamës sonë të re Moments of Nature. Jepini shtëpisë tuaj një freskim të menjëhershëm me katër aroma shtëpie të frymëzuara nga natyra, të mbushura me vajra esencialë natyralë.

  • Me vaj esencial të trumzës purifkuese
  • Pa mizori
Clear

Si përdoret

1. Renditni shkopinjtë natyral të kallamishtes në enë për të lejuar që aroma të çlirohet ngadalë.
2. Ktheni shkopinjtë nga ana tjetër një herë në javë për të përjetuar intensitetin maksimal të aromës.
3. Vishni doreza ose lani duart mirë pasi të keni prekur kallamishtet.
Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të japë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, merrni me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve.

Si përdoret

1. Renditni shkopinjtë natyral të kallamishtes në enë për të lejuar që aroma të çlirohet ngadalë.
2. Ktheni shkopinjtë nga ana tjetër një herë në javë për të përjetuar intensitetin maksimal të aromës.
3. Vishni doreza ose lani duart mirë pasi të keni prekur kallamishtet.
Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të japë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, merrni me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Basil & Thyme Reed Diffuser

Ethoxy-metilcyclodecylether, Acetat Linalil, Eugenol, Linalool, Eucalyptol, Citral, Dipentene, Estragole, Carvone.

My Review for Basil & Thyme Reed Diffuser

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.