The Body Shop Kosovo

White Musk® Perfume Oil Roll-On

AROMË E LULEVE

VEGANE

White Musk® Perfume Oil Roll-On

AROMË E LULEVE

VEGANE

0/5
0 Mendime

Parfumi ynë White Musk® është një aromë e freskët me lule që zgjat gjatë gjithë ditës dhe ju lë me ndjenjën e fuqisë dhe të pamposhtur.

Ky Roll-On i fuqishëm është parfumi ynë më i përqendruar ikonik White Musk®, duke përfshirë një simfoni të aldehydes të pastër, jasemin të këndshëm dhe musk të ndjeshëm, të prodhuar në mënyrë humane. Vjen në një madhësi të përshtatshme për udhëtim dhe është perfekt për të futur në çantën tuaj.

Ai zgjat më gjatë se mjetet tradicionale parfumi, kështu që ju mund të përzieni këtë aromë të pastër dhe lule pa përditësuar shpesh.

  • Perfume mjalti në formë roll-on
  • Aromë e freskët, lule dhe ikonike
  • Vegan
Clear

Si përdoret

  1. Rolloni në pikat e pulsit kudo dhe kurdo që të dëshironi
  2. Shtoni më shumë gjatë gjithë ditës dhe merrni me vete në të gjitha aventurat tuaja.
  3. Dëshironi që aroma sensuale të zgjasë edhe më gjatë? Kombinoni me Losion Trupi Musk i Bardhë tonë, Gel Dush Musk i Bardhë ose edhe me Deodorantin Musk i Bardhë tonë.

Si përdoret

  1. Rolloni në pikat e pulsit kudo dhe kurdo që të dëshironi
  2. Shtoni më shumë gjatë gjithë ditës dhe merrni me vete në të gjitha aventurat tuaja.
  3. Dëshironi që aroma sensuale të zgjasë edhe më gjatë? Kombinoni me Losion Trupi Musk i Bardhë tonë, Gel Dush Musk i Bardhë ose edhe me Deodorantin Musk i Bardhë tonë.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

White Musk® Perfume Oil Roll-On

Parfum/Fragrance, Hydroxycitronellal, Cinnamyl Alcohol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Coumarin, Isoeugenol, Cinnamal.

My Review for White Musk® Perfume Oil Roll-On

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.