The Body Shop Kosovo

Black Musk Perfume Oil

Black Musk Perfume Oil

0/5
0 Mendime

Vaji i parfumit Black Musk është një përzierje e myshkut tonë më të thellë, më të errët dhe sensual. Notat e piperit pikant rozë dhe kremozit ylang-ylang, kombinohen me myshkun e zjarrtë dhe një bazë sensuale vanilje për t’ju lënë të ndiheni të fuqizuar për të shprehur veten. Shtresojeni me produkte të tjera Black Musk për të krijuar aromën.

Vaji ynë i parfumit tani vjen edhe në një shishe të riciklueshme të bërë me 31% xham të ricikluar, kështu që ju mund ta doni planetin tuaj sa herë që myshton. Kapaku dhe pikatore janë gjithashtu 100% të riciklueshme.

  • Parfum në teksturë vaji
  • Aromë e thellë, e errët, sensuale
  • Notat e piperit, ylang-ylang, vaniljes dhe myshkut pa egërsi
  • Vaj parfumi i koncentruar për një përvojë të fortë aromash
  • Shishe dhe kapak i riciklueshëm
  • Vegane
Clear

Si përdoret

Aplikoni në pikat e pulsit dhe në dekolte.

Si përdoret

Aplikoni në pikat e pulsit dhe në dekolte.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Black Musk Perfume Oil

Parfum/Aromë, Benzil Salicilate, Alkool Benzil, Hidroksicitronelal, Limonen, Hexyl Cinnamal, Linalool, Kumarin, Izoeugenol, Alfa-Izometil Jonon, Citral, Benzil Benzoat.

My Review for Black Musk Perfume Oil

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.