The Body Shop Kosovo

Xhel Dushi & Larësa Trupi

Pavarësisht nëse po filloni ditën tuaj ose po e përfundoni atë, sillni atë ndjenjë të freskët duke kombinuar aksesorët tanë të dushit me linjën tonë të xhelërave larës dhe larësve të trupit. Larësi ynë gjallërues dhe freskues i Trupit me Tea Tree është një trajtim i vërtetë gudulisës. Ose relaksohuni dhe qetësohuni me Xhelin e Dushit Indian Night Jasmine. Dhe për të fiksuarit e palestrës? Ne ju ndihmojmë me Larësin e Flokëve dhe Trupit tonë White Musk® Sport. Më mirë akoma, për një pastrim të mirë nga koka te këmbët provoni Larësin tonë të Trupit për Meshkuj Arber. Ka shumë për të zbuluar, me aroma që do t’ju çojnë në vende më të freskëta dhe të largëta.

Showing 1–20 of 59 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.