The Body Shop Kosovo

Vajra Trupi & Vajra Masazhe

Vajrat e trupit dhe të masazhës janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të rikrijuar një përvojë masazhi trupi të ngjashëm me banjën në shtëpi. Do të gjeni vajra të thatë të trupit për ushqim dhe shkëlqim, shkrirje masazhi të përsosur për vetëkujdes në një të dielë dhe vajra esencialë nga sfera jonë Wellness për t’i përdorur si pjesë e rutinave tona të gjumit, nxitjes ose frymëmarrjes.

Showing all 13 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.