The Body Shop Kosovo

Trajtime Trupi & Spa

Në pritje të natës së përkëdheljeve? Merrni spa-në tuaj në shtëpi me produktet tona ekzotike të spa-së. Mendoni për trajtimet e fytyrës dhe trupit si scrub-e, vajra masazhesh, kremra dhe maska. Të pastruar. Të rifreskuar. Të hidratuar. Produktet tona spa në shtëpi janë të frymëzuara nga trajtimet spa në të gjithë botën: polineziane, japoneze dhe marokene për të përmendur disa. Dhe për përvojën përfundimtare të spa-së në shtëpi, shtini në dorë Vajin e Masazhit me Livando Francez Spa of the World™ dhe Spa of the World™ Thai Makrut Lime Firming Oil. Ka një produkt këtu me emrin tuaj.

Showing all 11 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.