The Body Shop Kosovo

Produkte për Thonjtë

Përshëndetni thonjtë e manikyruar dhe duart e hidratuara me linjën tonë të kujdesit për thonjtë. Mendoni për produktet e kujdesit për thonjtë, siç janë limat, blloqet lustruese dhe kremrat hidratues të duarve. Ne kemi mbuluar edhe kutikulat tuaja. Vaji ynë i Bajameve për Thonjtë dhe Kutikulat, i pasuruar me vaj bajameje, do të ndihmojë për t’i mbajtur thonjtë dhe kutikulat të duken të shëndetshme. Sa për kremin e duarve? Provoni butësinë tonë në një paketim – Gjalpi i Bajameve për Duart dhe Thonjtë. Është mjaft i vogël për ta mbajtur me vete ndërsa jeni në lëvizje. Konsideroni ato duar të thata dhe thonjtë e lodhur një gjë të së kaluarës. Po, ne kemi goditur në shenjë.

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.