The Body Shop Kosovo

Sete manikyri & Komplete thonjsh

Të gjithë e dimë se sa e lehtë është të neglizhosh thonjtë. Por thonjtë e thatë dhe të copëtuar nuk janë kurrë idealët. Kujdesi për thonjtë tuaj sapo u lehtësua shumë. Aksesorët e duarve dhe thonjve të The Body Shop, kompletet për manikyr dhe kompletet e thonjve janë krijuar për t’i mbajtur thonjtë tuaj të lumtur. Furnizoni kompletet tuaja të thonjve të manikyrit me gjithçka që ju nevojitet për t’u dhënë formë dhe limuar. Provoni bllokun tonë të lustrimit të thonjve për shkëlqim. Dhe nëse jeni pas një doze të shëndetshme të hidratimit, vendosni Hemp Hand Protector më të shitur dhe futni duart në Dorezat Hidratuese. Thuajini lamtumirë duarve dhe kutikulave të thata.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.