The Body Shop Kosovo

Kujdesi i Këmbëve

Edhe këmbët kanë nevojë për dashuri. Ato e meritojnë atë në fund të fundit, duke ju çuar këtu, atje dhe kudo. Trajtoni këmbët tuaja me linjën tonë të kujdesit për këmbët të mbushur me banja indulgjente këmbësh, scrub-e këmbësh, kremra masazhi për këmbët dhe më shumë. Rifreskoni gishtërinjtë e lodhur me produkte këmbësh siç është Peppermint Intensive Cooling Foot Rescue, ose trajtoni lëkurën e thatë dhe të ashpër me Limën tonë të Këmbëve dhe Hemp Hard-Working Foot Protector. Së shpejti do të ndiheni sikur po ecni në ajër. Produktet tona të kujdesit për këmbët janë mënyra perfekte për të siguruar që po ndjeheni të përkëdhelur nga koka te këmbët. Pastaj kthehuni atje jashtë, keni vende për të shkuar.

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.