The Body Shop Kosovo

Gjalpë & Krem për Trupin

Ne i duam gjalpërat, flasim për Gjalpërat e Trupit, perfekt për ditët kur lëkura juaj ndihet e thatë dhe ka nevojë për pak përkujdesje. Këtu hyn në lojë linja e Gjalpërave për Trupin nga The Body Shop – ju ndoshta keni dëgjuar për paketimet tona të çmuara. Të gjitha gjalpërat tanë për trupin janë të pasuruar me gjalpë Shea nga Komuniteti i Tregtisë së Drejtë. Lëkura juaj do të ndihet e butë dhe e lëmuar. Linja jonë e re 200ml e Gjalpit për Trupin hidraton deri në 96 orë.

Masazhoni një sasi të bollshme të gjalpit për trupin pas dushit ose larjes. Disa nga të preferuarit tanë? Gjalpi për Trupin me Mango, Gjalpi për Trupin me Qumështit Bajameje dhe Gjalpi për Trupin me Kërp.

Showing 1–20 of 31 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.