The Body Shop Kosovo

Deodorantë rroll-on & antiperspirantë

Kur e mendoni, sqetullat tuaja meritojnë të njëjtën dashuri si pjesa tjetër e trupit. Deodorantët e The Body Shop janë formuluar që të kujdesen për sqetullat tuaja: për ata që hedhin duart lart në momentet e gëzimit (të gjithë e kemi një këngë), për atë sprint për të kapur autobusin, dhe për të mos harruar ato përqafime që ju pëlqen të jepni. Deodoranti ynë Aloe Caring Roll-On përmban aloe vera organike të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë (me ju e kemi, lëkurat e ndjeshme). Dashamirët e aromës së myshkut? Provoni Deodorantin tonë White Musk® Sport Anti-Perspirant. Dhe deodorant për burra? Provoni deodorantin tonë Maca Root & Aloe Freh Kick.

Showing all 10 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.